Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néz a lány soha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néz a lány soha a szemembe?

Figyelt kérdés
Ha szembe jön velem, tudom hogy ő is észrevett, de nem néz a szemembe. Pedig nem vagyok full ismeretlen neki. Hallottam olyanról, hogy ha egy lánynak bejön egy srác, akkor színlel, hogy nem jön be neki, és hogy ez "egyszerű lélektan". Hol tudnék ennek jobban utánaolvasni? Nem tudom milyen szó van erre amit guglizhatnék. S3ggfej válaszoktól pls kíméljetek...

2015. okt. 15. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Miért kellene a szemedbe néznie,ekkora hulyeséget se hallottam
2015. okt. 18. 00:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Mert te rá se pillantasz arra aki bejön? Meg amúgy is...
2015. okt. 18. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
de ránézek,de nem egyfolytában,milyen zavaró már :)
2015. okt. 18. 11:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy egyfolytában? Bitch please.
2015. okt. 18. 14:33
 15/22 anonim válasza:
Én is ugyanilyem cipőben járok....van egy fiú aki néz, de nem tudok hosszas szemkontaktust tartani vele, sőt mikor valahol van nagyon zavarba jövök...én nem fogom megtenni az első lépést, szerintem az a fiú dolga...úgyhogy rajta, írj neki vagy kezdj vele beszélgetni, tök mindegy, de ne okozz neki ezzel rossz pillanatokat, h hagyod őrlödni...én szorítok :)
2015. okt. 20. 18:47
 16/22 anonim válasza:
Amúgy 17/lány :)
2015. okt. 20. 18:48
 17/22 A kérdező kommentje:
köszi!
2015. okt. 20. 22:54
 18/22 A kérdező kommentje:
Hmm vicces lenne ha egymásra gondolnánk :)
2015. okt. 20. 22:56
 19/22 anonim válasza:
Szerintem ennek kicsi az esélye mivel szerintem ő nem aggòdik miattam ennyire :)
2015. okt. 22. 16:18
 20/22 anonim ***** válasza:

en is igy vagyok egy sráccal :(

jon szembe velem a lépcsőn, de egyszerűen nem merek ránezni :/

vagy amikor o elkezdett nezni, akkor én ráneztem kb 2 mp-re, majd utaána le a oldre és ez kb 3x megismétlodott 1 percen belul, ameddig nézet :/

szoval lehet csak parázik :/

amugy hány éves vagy?

és azota lett valami? :)

2015. okt. 25. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!