Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 Vok L ( bar tobbnek nezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 Vok L ( bar tobbnek nezek ki ) Szeretnek egy fiut mit tegyek? Fiuk lecci Kort is irjatok

Figyelt kérdés

Tudom ugy hangzik hogy OMG ez is hulye p* de nem vagyok csak jo lenne valaki akit ha meglatok jobb lesz a napom akivel tudok ugy beszelni hogy nem egy barati tanacs jon vissza

Lecci ne irjatok olyan valszokT hogy kicsi meg hol a helyem .....

2015. okt. 14. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
11 ora... Elobb nem jutott eszedbe??
2015. okt. 14. 22:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Ahogy latom meg te is fent vagy
2015. okt. 14. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A vok hoz adj egy kis agyat nem nagy különbség és vagyok lesz sokkal jobban hangzik szemez velük aztán mosolyog rájuk és várjál aztán jönn az elemi ösztönünk általába f19
2015. okt. 14. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom mennyivel többnek nézel ki. Ha 13 évesen 13-nak néznél ki, és úgy is viselkednél, mint ahogy 13 évesen kéne, akkor lennének igazi barátaid, akikért nem kell semmi extrát tenned. Fiúzni meg hova akarsz még?
2015. okt. 15. 00:25
 5/10 anonim válasza:

Te, utolsó! Beszólsz pedig úgy tűnik te sem tudsz helyesen írni :D

Egyébként a szemezés, meg a mosolygás valóban alap. De ne trükköket keress. Csak valakit akivel valóban jól elvagy, és akkor nem lesz szenvedős a sztori. ;)

Beszélgess természetesen. Ne légy túl távolságtartó, csak annyira hogy érdekesnek tűnj. És ne cicomázd túl magad.

22/f

2015. okt. 15. 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Van olyan csaj aki 15-16 évesnek simán el megy és közbe 13
2015. okt. 15. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem irj nekem
2015. okt. 15. 10:31
 8/10 anonim válasza:

( #5 vagyok. Az "utolsó" megszólítás valójában az utolsó előttinek szólt, csak hogy helyesbítsek :) )

Egyetértek azzal hogy ne akarj idősebbnek tűnni, csak ha a külsőd mellett a gondolkodásod is arra hajaz.

2015. okt. 15. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem Tescoban akciózzák a Ken babákat sokszor
2015. okt. 16. 02:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Vok....ez elárul mindent....

A vok es a vagyok között a különbség csak az agy ;)

Es 13 evesen meg ne akarj pasizni vagy ha megis elkezdesz, akkor ne itt kérj tanacsot

2015. okt. 18. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!