Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-20 közötti fiúk! Ez az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 közötti fiúk! Ez az alak túl vékony?

Figyelt kérdés

Kép(nem sajat,csak hasonlo az alakja)

[link]

Kép(nem sajat csak hasonlo az alakja)

[link]

Randiznátok/járnártok ilyen vékony lánnyal? (Nem akarok itt ismerkedni, a kérdés általános.)

16 L [163 cm, 39 kg]

2015. okt. 14. 12:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
egészségtelenül vékonynak néz ki. 39 kiló 16 évesen nem normális.
2015. okt. 15. 17:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát ez nem is alak. Borzasztóan gírhes.
2015. dec. 28. 19:01
 23/23 anonim ***** válasza:
normálisak vagytok?egy anorexias nőn mit lehet fogni amikor ugy néz ki mint aki szudánban él és 3-5 naponta jut egy szelet kenyérhez.... Azt a felét már meg se emlitem hgogy egy ilyen csaj a kronikus fogyozás hizas hánytatas gyogszeres fogyás stb életmod miatt semmifele kozossegi es tarsaskapcsolatra nem alkalmas... véletlenul ismerem a dolgot mert nekem is volt ilyen csajom akit korházba kellett vitetni mert olyan szinten belecsavarodott a kover vagyok fogyni kell hogy 32 kilosan osszeesett az utcan.... 8 honap kezelés 3 honap intenziv es a vége az lett hogy ongyi lett mert a retten etesen kover 46 kilot nem tudta elviselni............ na erre varjatok gombot gebék es gebeimádok. na csáááááááááááá
2018. ápr. 23. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!