Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik kulfoldre koltoztek a csaldjukkal?
Hogy fogadtak titeket a kulfoldi suliban? Talaltatok kesobb baratot/baratnot?
Nemet irjatok legyszi es hogy hany evesen mentetek ki.
Szia.
15 évesen kerültem ki külföldre, most vagyok 16, és nem nincsenek barátaim, de a suliba jól fogadtak eleinte érdekes voltam, barátkoztak velem, aztán unalmas lett az h egy magyar van az osztályba, és egyedül maradtam.
Szia en 6 eve elek kulfoldon, a nyelvi mehezsegek ellenere Hamar lettek barataim igaz nem sok. De inkabb keves Jo mint temerdek olyan aki csak kihasznal. Baratot nem az itt elok kozott talaltam de ez mar a sors fura fintora volt.12 evesen koltoztunk ki es 15 evesen ismertem meg a baratom.3,5 eve elunk tavkapcsolatban a parommal.
18/L
Koszonom a valaszokat.
Na igen, egy osszeszokott csapatba eleve nehez lehet beilleszkedni, csak itt ugye tovabb bonyolodnak a dolgok a nyelvi akadalyok meg az eloiteletek miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!