Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vonzza a 15-17 éves kislány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzza a 15-17 éves kislányokat a 30-40 sokszor még azon túli tesitanárokban?

Figyelt kérdés

Mert azt értem hogy mi vonzza a 30-40 éves fószit a kislány de a lányokat mi vonzza?

A legjobb barátnőm meg a suli tesitanára kicsit összemelegedtek de a barátnőm csak nekem merte elmondani

Végig hallgattam, és elgondolkoztam

Más is van aki nem érti ezt rajtam kívül?

2015. okt. 12. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
9-es, nem hiszem hogy féltékeny, nézd meg jobban, mert azt írta hogy a lány a legjobb barátnője neki.
2015. okt. 12. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
pedo macis férfi olyan
2015. okt. 12. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Szép dolog hogy félted a barátnődet de miért kell egyből egyből lenézni valakit emiatt? Nem tudhatod mi lesz belőle és nem kéne ilyet mondani valakire aki még semmi rosszat nem tett (nem bántotta, nem használta ki a csajt)
2015. okt. 12. 18:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny

Csak féltem őt

Olyan nekem mintha a hugom lenne..

És félek hogy ki fogja használni

2015. okt. 12. 18:32
 15/19 anonim válasza:
Szerintem beszélgess el a barátnőddel, mondd el az aggodalmaidat, de semmiképp ne kényszerítsd rá az akaratodat, mert az csak elmérgesítené a viszonyotokat. Amúgy valószínűleg nem lesz baj csak nincs még olyan fiú az osztályotokban, akibe bele lehetne szeretni, de ez pár év múlva változni fog és addigra már úgyis véget ér ez a viszony. Azért légy résen és ha mégis baj lesz akkor állj ki a barátnődért. Egyébként én se értem, hogy miért "szerelmes" egy csomó lány ezekbe a fószerekbe, de ez már csak így van.12/l
2015. okt. 12. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:
#8: Mutasd meg neki a válaszokat.....
2015. okt. 12. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:

"Középsuliban nekünk is ilyen tesi tanárunk volt, az is kavart a lányokkal, mondjuk ő elég fiatal volt, 30 alatt azthiszem."

Ezen komolyan mi lepontozni való van? :'D

2015. okt. 12. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt most fiatal srácként mondom, 20 évesen. Ha egyszer 30-40 éves lennék, én is kb 20 év körüli nőknél próbálkoznék. Gyerekem is inkább lenne egy 20 évestől mint egy 30 évestől.
2015. okt. 13. 08:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezért lettem én tesitanár
2015. okt. 13. 09:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!