Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal (15-18) lány aki nem dohányzik?
Figyelt kérdés
Aki dohányzik,az hány évesen kezdte?2015. okt. 11. 18:44
2/13 anonim válasza:
Szia.
16 vagyok és 14 évesen kezdtem.
előzőnek meg: Soha nem mond, hogy soha.
Bármikor rászokhatsz..
5/13 anonim válasza:
16évesen szoktam rá és 1-2hónapja szoktam le a rendszerességről. Időnként bulikba vagy ha részeg vagyok elő szokott fordulni higy rágyújtok, de akkoris inkább próbálom kerülni és csak szivarkázom
6/13 anonim válasza:
14-15-ig egyfolytaba dohanyoztam de a baratom leszoktatott szerencsere !!17l
8/13 anonim válasza:
Engem soha nem fog senki és semmi rászoktatni. Abban garantált lehetsz. 15/f
9/13 anonim válasza:
Hát szerintem én 99% hogy nem fogok rászokni...borzalmasan undorodom tőle, meg nem is akarom tönkteretenni az életem. 18l Amúgy elég sokan vannak akik nem dohányoznak:D
10/13 anonim válasza:
Nem dohányzom. 17/F. És nem is tervezem, hogy dohányozni fogok. Ismétlem nem tervezem, nem azt modntam hogy soha nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!