Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi lenne a véleményetek arról, ha a barátnőtök cicanadrágot hordana, és mindenki megnézné, és mindenkinek tetszene?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 11:55
11/24 Polgár Sándor Páty válasza:
Ha a mély bevágás is látható a Vénusz dombban, akkor úgy mondom hogy hallja: " A cica nadrágot pedig be kell tiltani!" Na ekkor jóóóóóóóóóót nevet!
12/24 anonim válasza:
Gusztustalan ha nem takarja el a felsőrész semmivel.Póló v.valamilyen felső résszel!
13/24 anonim válasza:
Huha, itt valaki megleszdugva :-)
14/24 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszene. De nem is értem mire jó. A csajok felvesznek ilyeneket, meg kirakják a melleiket, a pasik meg bámulják őket. Nyilván. :) De ilyenkor meg nem tetszik nekik. Akkor, jön hogy ez is milyen bunkó bámulja a seggem, vagy a mellem. De szerintem mindenki másképp gondolja ezt. Van akinek bejön, van akinek nem. Szerintem beszéld meg a pasiddal. Az a legtisztább.
15/24 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy az sem mindegy milyen alakod van. Van akinek meg kifejezetten nem is áll jó. botsáskák és vizilovak :) (előző)
16/24 tatabike válasza:
Na igen. A világon 3 dolog nem hazudik:
- a kisgyerek
- a részeg ember
- és a cicanadrág
:D
17/24 anonim válasza:
Kérdező, a tevepata jól kivehető, formás? Mert akkor én is kiváncsi lennék.
19/24 anonim válasza:
A cicanadrág nem az utcára való. Otthoni használatra belefér és télen egy másik nadrág alá a hideg ellen. Egyébként QRVÁS. Azt sugallja, hogy qrva vagy és akiknek tetszik azok meg szeretik a qrvákat.
20/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,oviba való,felnőttön közönséges.Tehát nekem az olyan lányok nem tetszenek,akiknek nincs ízlésük öltözködésben,legyenek bármilyen csinosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!