Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, hogy ismerked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, hogy ismerkedjek vele?

Figyelt kérdés
A sulinkba jár csak az az egy gond van,hogy ő 9-es én meg 10-es.A nevét se tudom,se azt,hogy milyen szakra jár,de próbálok infókat szerezni.Nem szeretnék nagyon nyomulni,mert szerintem pedofilnak nézne,hogy egy tizedikes akarja felcsípni..Hogy kezdjek el beszèlgetni vele?Mit csináljak?A stílusunk is hasonló,szerintem egy magasságba is vagyunk.
2015. okt. 8. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá beszélgetni, köszönj neki és mosolyogj rá.

Nem fog hülyének nézni, hozzám is jött már egy 10.-es csaj, bemutatott a barátnőinek és egyáltalán nem néztem hülyenek, meg pedonak nagyon is tetszett

2015. okt. 8. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezért az 1év különbségért nem nézne pedofilnak :D

De lehet az is hogy már harmadjára járja a kilencediket :D

2015. okt. 8. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem..most láttam előszőr a sulinkba.
2015. okt. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!