Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miről szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miről szoktatok beszélgetni lányokal?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én amikor lányok közelében vagyok akkor soha nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe és ez alól akarok kimászni.!!16/F

2015. okt. 4. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Lányoktól függ. Ha megszólítás, akkor egy sima sziával kezdődhet akármi, ha ismerem, akkor olyan témáról amit szeret. Ha többen vannak nem megyek nagyon oda, ha mégis, akkor alkalmazkodok.
2015. okt. 4. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ami éppen eszembe jut. Nem szoktam trükközni, taktikázni, csak önmagamat adom, mert azt akarom, hogy magam miatt szeressenek a lányok. Aztán valakinél bejön, valakinél nem.
2015. okt. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!