Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irsabecz kérdése:
Van bnom de mintha szeretnek egy masik lanyt is akit 1-2 honapja ismerek?
Figyelt kérdés
Van baratnom lassan 9honapja, de jott egy lany az alattunk levo 9. osztalyba,es mivel sok haverom jar oda allandoan bemegyek hozzajuk, 2-3hete reggelente suli elott a parban is talalkozunk a haverokkal es van koztuk 2 lany is, abbol az egyik mintha vonzodna hozzam,es elejen csak baratkent beszelgettunk facen, aztan a heten meg mar mas volt, olyanokat irtam mintha nemis en lettem volna,olyanokat csinaltam amiket nem szoktam (pl hamarabb vegeztem es vartam ra 3orat) allandoan irok facen, kozbe meg bnommel minden nap talalkozom, es 3-4 napja rosszul erzem magam, mint a bnom kozelebe, mint a lany kozelebe, otthon meg csak ok jarnak a fejembe, es nem birok masra gondolni csak rajuk, szeretem a bnom de olyan erzesem van mintha azt a lanyt is es ez belurol tesz idegileg tonkre. Semmi hangulatom sincs, bnommel meg az utobbi 3honapban eleg sokat vitazunk,Piti dolgokon kapjuk fel a vizet, de most nemtudom mi tevo legyek, mintha mind2 lanyt szeretnem egyszerre, kerlek segitsetek :(:(2015. okt. 4. 09:42
1/3 anonim válasza:
A jelenlegi barátnőddel szakítani kell.
2/3 anonim válasza:
Nagyon hálátlan dolog az ilyen szitu az élettől, ez igaz. A legtöbb kapcsolatot az ilyen dolgok teszik tönkre.
Engem is dobott a volt barátnőm egy másik srác miatt. Ilyenkor mindig a harmadik fél szívja meg, aki semmiről sem tehet, de ez van.
De egy boldogtalan/bizonytalan kapcsolatban nem érdemes lenni. A barátnődnek valószínűleg nagyon sz.ar érzés lesz, dehát vele is előfordulhatott volna ilyen. Én elgondolkoznék a szakításon, ha ez továbbra is így megy.
3/3 anonim válasza:
Lehet az újdonság varázsa is. Ami miatt az új lány jobban tetszik. De ha több dolog van benne ami tetszik, mint barátnődben akkor a válasz elég egyértelmű.
Szerinte nem lesz hosszúéletű a kapcsolatod barátnőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!