Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szanalmassagi faktor maximalis?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szanalmassagi faktor maximalis?

Figyelt kérdés

Szoval volt egy fium 1-2 eve. Szakitottunk,ki tudja miert. En az ido alatt meghiztam, mert kiderult hogy van egy betegsegem, na ez nem is lenyeg,csak hogy meghiztam. Es tudom hogy igy mar tuti nem kellenek, ami jo cink mert akkor jon a dolog, hogy nem is szeret igazan neg ilyenek nemtudom. Szoval gondoltam hogy lefogyok es visszaszerzem de az olyan szanalmas lenne,hogy csak azert fogyok le,hogy velelehessek, az meg foleg, hogy ossze is jonnek vele tok komolyan😐 nemtudom miert vagy hogy, de szinte ramjott a szeretethiany es olyan hulyen es foleg szerelmesen erzem magam, pedig nem is vagyok az :l olyan meg nincs aki dagadtan is szeret szoval sanyaru a sorsom :( :D:D jo vegulis elobukkan 100 evente 1 nemnornalis aki osszejonne velem, de az vagy 40 eves, vagy valami van az agyaval szoval kicsit elkeseredettnek erzem magam. Nem sajnaltatasbol vagy valami, mert realisan latom magam, a kulvilagom, meg amugy is gondoltam megosztom nehany emberrel, had tudjatok ti is:D:D szoval a kerdes, hogy szanalmas lenne azert lrfogyni mi? Mert amug az neg gazabb lenne, ha meg ugyse jonne velem ossze. Szoval nem tudom, akar a franc kudarcot vallani:/

:D:D

17eves lany vagyok amugy

Kerlek benneteket vegyetek figyelembe,hogy szombat este van, nem szorakozni vagyok, hanem itthon egyedul csinalom a bajsagot a gyik-en:D idegallapot

2015. okt. 3. 23:03
 1/4 A kérdező kommentje:
A vekonysag egeszseges meg hasonlo dolgokat mellozzui, mindennel tisztaban vagyok csak ilyen gondolatokat kergetek
2015. okt. 3. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ne a fiú miatt, magad miatt fogyjál le mert valóban elégedetlen lesz az életed túlsúlyos nőként ezt kár is fényezni meg szépiteni
2015. okt. 3. 23:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom :((( nem akarok valami oncsonkito 30 eves lenni majd, viragozni akarok:DD
2015. okt. 3. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már csak az egézségedért érdemes lenne lefogynod. Vagy azért mert lehet hogy ő könyörögné vissza magát hozzád.
2015. okt. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!