Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rövid vagy hosszabb hajjal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid vagy hosszabb hajjal nézek ki jobban? 19/f

Figyelt kérdés

Jó, tudom, natúr állásban bűn ronda vagyok, de rövid vagy hosszabb hajjal nézek ki tűrhetőbben? :D

Rövid haj:

[link]

[link]

Ez kb egy 2-3 éves kép. :D

[link]

Hosszabb haj:

[link]

[link]

[link]

[link]

Hosszabb vagy rövid hajjal nézek ki tűrhetőbben? Illetve melyik képen van a legtűrhetőbb ábrázatom?

Köszi a válaszokat!

2015. okt. 2. 21:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

#10---> És a belsőm miatt sem. :D Annyi a hátrányom, már ha hátránynak számít, én nem tartom annak, hogy nem járok bulizni meg ilyenek. Én nem szeretem az ilyen dolgokat, mint a piálás, ilyenek.

2015. okt. 2. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Hat ez off✋
2015. okt. 5. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!