Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan már sírok, hogy egyedül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már sírok, hogy egyedül vagyok. Mondjátok, hogy ez a korom miatt van!?

Figyelt kérdés

Tudom még fiatal vagyok de annyira rossz látni, hogy a barátaim többségének már van valakije én meg egyedül vagyok. Szerintetek majd találok valakit aki tetszik nagyon? Eléggé válogatós vagyok DE nem keresek nálam jobbat. Csak azt szeretném akit megérdemlek!

16/F

2015. okt. 1. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jól látom a címke alapján hogy meleg vagy?

Bár igazából lényegtelen, biztos fogsz idővel találni egy megfelelő lányt/fiút akit szeretnél :)

2015. okt. 2. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, értem odavannak a lányok(mert hallok ezt-azt, meg tapasztalok is), de még sincs barátnőm és nem is volt 20 évesen.. 18 éves koromig nem is igazán akartam, vagyis nem lettem volna ellene, de úgymond nem küzdöttem volna hogy ápoljam a kapcsolatot, úgy meg jobbnak láttam megkímélni magam és az esetleges lányt a kapcsolattól, azóta meg én is keresem azt aki nekem is bejön, mert most már nekem is hiányzik..
2015. okt. 2. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Igen, amúgy a homoszexuális témakörbe írtam a kérdést de valahogy átrakták ide.
2015. okt. 3. 00:46
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen muszáj bebuzulnod? Próbáld már csajokkal, mint a legtöbb 16 éves. Az a normális. A barátaid is ratyik?
2015. okt. 6. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ember ez nem választás kérdése (előttem szólónak).

25 vok és idén volt először egy alig 3 hetesre sem sikerült kapcsolatom..(többek között én csesztem el, illetve a személyiségem sajnos olyan, amilyen, de, amikor a lány talált magának valakit a nyár végére megnyugodtam, hogy annyira csak nem vágtam haza érzelmileg)..időd még, mint a tenger hidd el...

(Javallom [link] -n tölts ki egy személyiségtesztet, mert ebből sokat megtudhatsz magadról)

2015. okt. 25. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!