Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Én egy 10-es lány vagyok és két éve jött a sulinkba egy srác aki most 12-es. Amikor először megláttam megfogott a tekintete és a mosolya. 2 év alatt nem sokat beszélgettünk ( szinte csak köszönő viszonyba vagyunk és egy lelkinapon volt egy hossza beszélgetésünk), de mégis azt hiszem belezúgtam. Nagyon különleges srác és felmerült bennem, hogy el kéne mondanom neki , hogy kedvelem.

Ti mit tennétek ??

2015. okt. 1. 21:36
 1/5 Kill The Sexplayer ***** válasza:

Írd körül. Használj kevésbé nyálas kifejezéseket.

"Szia. El kell mondanom, hogy nem utállak."

És elsétálsz.

2015. okt. 1. 21:50
 2/5 anonim válasza:

ha bejössz neki és látja rajtad, hogy szabad a pálya akkor úgyis közeledni fog, ha félénk típus akkor kicsit legyél határozottabb, de azért ne rámenős!

24F

ja, ha van barátnője, akkor meg hagyd! :)

2015. okt. 1. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj utána a férfi mosdóba, és amikor a nagy fehér trónin ül, besíkosítózott valaggal ülj az ölébe. Ha eddig nem kedvelt, ettől fog. :)
2015. okt. 1. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg vele gyakran beszélgetni abból már kiderül hogy leakar-e rázni, vagy egyből rákérdezhetsz hogy tetszel-e neki abból már érthető lesz a szándékod
2015. okt. 2. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyből rákérdezni gáz kicsikét! :)
2015. okt. 6. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!