Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most akkor mit jelent?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor mit jelent? (szemezés)

Figyelt kérdés

Ha (tömegközlekedésen) utazom és a lányok (persze nem mind) egy pár pillanatra a szemembe néznek (többnyire oldalról), de sosem mosolyognak.

Nem nagyon néznek meg a lányok, de ez a kérdés arról szól amikor megnéznek.

Most akkor ez mit jelent? Tetszem nekik vagy valami furát néznek rajtam?

Írtam ki egyszer kérdést (erről:) hogy világos szőke hajam van és fekete szemöldököm...Ami kicsit furcsa mert én sem tudom miért ilyen :D

Talán ezmiatt néznek? Mert sosem tudom hogy csak azért mert furát néznek vagy tetszem nekik.

16/f

2015. szept. 28. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

sztem csak buta vagy xd

tömegközlekedési eszközön jóhogy megnézik egymást az emberek, főleg ha kb egykorú, ebből nem kell kinézni hogy belédszeretett

te nem szoktál rápillantani egy lányra ha felszáll??

2015. szept. 28. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egy pillantásra gondolt a kérdező :D velem napi szinten van ez...néha csak néz a szemembe..néha moslyog aztán elkapja a tekintetét :D aranyosak :D de igazából én se tudom , hogy miért néznek :D én akkor nézek egy lanyt ha tetszik küllemre szal ki tudja :D
2015. szept. 29. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!