Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik. Hogy írjak rá?
Figyelt kérdés
Táborban láttam egy hete.Facebookon már ismerősök lettünk, de jobban meg szeretném ismerni.Rá szeretnék írni, de nem tudom hogyan?!Nem szeretnék nyomulósnak tűnni meg ilyesmik.Légszi irjatok ötleteket:)2015. szept. 24. 17:26
1/3 anonim válasza:
Csak írjrá hogy szia és kérdezd meg hogy mizu és hogy hogy van aztán a többi majd jön magától majd meglátod.
2/3 anonim válasza:
Előttem lévőnek igaza van.Egy sima szia, és kérdezd meg, hogy ráér-e/nincs-e kedve beszélgetni
hajrá ;)
3/3 anonim válasza:
Én a mizut hanygolnam :)
Ez az az üzenet, amire nem lehet értelmes választ adni
De a szia jo es mondjuk hogy telt a napja/hete? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!