Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 80/D méret mekkorának számít?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 12:40
11/15 anonim válasza:
Kicsit el vagy tévedve utolsó. A szám jelöli a szélességet, és a betű a kosarat. D az nagyon nagy. A B-C az átlagos, de a C is azért nagynak számít már inkább. A 75-80 pedig a szélességben szokott átlagos lenni, egyáltalán nem jelent széles hátat.
12/15 anonim válasza:
Jól beszélt az utolsó!
Szép,nagy lehet :)
13/15 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nagyok. Én is tudom.
Csak én még nem láttam őket... ezért lehet, hogy rosszul tudom?:)
14/15 anonim válasza:
Igazad van!Egy fotó sokat segítene eldönteni :)
15/15 anonim válasza:
#11: Nem vagyok eltévedve, nő vagyok, csak tudom, mit hordok. -.- Személyes ízlésem már nem is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!