Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, akiket beindít a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akiket beindít a lányok hízása: mi tetszik ezen?

Figyelt kérdés

Volt pár ilyen kérdés, és érdekelne, hogy miért izgat ez néhány fiút. Mesélnétek róla? Írhattok privátot is!

18/L

2015. szept. 22. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, ez kb. olyan, mint hogy más miért szereti a lecsót, én meg miért nem :)

Engem nem a konkrét folyamat izgat, hanem az "eredmény", bár nem is olyan rég rá kellett jönnöm, hogy azért ennek is van határa. Vannak az "egészségesen telt" nők, és persze ez is relatív, de szerintem itt azért a legtöbb ezt kedvelő férfival egyre gondolunk. Tehát amikor VAN alakja, nem aránytalan, csak ducibb, mint az átlag. Más erre a "teltkarcsú" szót használja.

Csomó ilyen kérdéshez leírtam már, hogy miért tetszik, többek között jó hozzájuk érni, más megölelni, megfogni a kezüket, kerekebb az arcuk, ha mosolyognak, kényelmesebb velük aludni, és tudat alatt valamiért nyugodtabb mellettük az ember. Lehet, hogy nálam közrejátszik az is, hogy teltebb lánnyal vesztettem el, és az első komoly illetve kevésbé komoly kapcsolatom is hasonló alakú lánnyal történt, pedig nem kerestem :)

2015. szept. 22. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül ezt a "feeder" és "feedee" (szándékos hízlalás) dolgot nem szeretem.

#1 (amúgy 21/F)

2015. szept. 22. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis dokumentum film anyag lenne.. gondolj bele,ketesel egy 40 kilós csajt és minden nap lefényképezed,majd a végén (amikor már jó kövér lett) csinálsz belőle egy gyorsított felvételt..a média tanáromat totál beindítaná,és végre kapnék egy 5öst 😇😂😂
2015. szept. 22. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Írj! Mesélek szívesen! :)
2015. szept. 22. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem nem indít be ha elhízik valaki, nem is akarnék hizlalni senkit. Én azt mondom, hogy bizonyos hölgyeknek jól áll egy bizonyos pontig ha kissé teltebbek.
2015. szept. 23. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!