Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szemez velem sokszor a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemez velem sokszor a srác?

Figyelt kérdés

Gimibe kerültem,és van 1 srác az osztályban,aki jól néz ki.1 hete kezdtem el vele barátkozni,és azóta észrevettem,hogy ha órán mellettem ül,vagy srégan előttem,akkor csak úgy elkezd nézni.Persze ezt észreveszem,és én is ránézek,és ilyenkor szótlanul nézünk egymás szemébe másodpercekig.Később én elmosolyodok,és lesütöm a szemeim,vagy elnézek,mert az jut eszembe ilyenkor,hogy talán a csúnya pattijaim nézi(van 1-2 db a homlokomon).De miután elnézek,akkor is látom,hogy még mindig néz engem.Szünetben néha leül mellém a padra,és elkezdünk beszélgetni,vagy amikor a barátnőjeimmel állunk,akkor is odajön hozzánk beszélgetni pár szót.Egyébként volt már,hogy kértem tőle segítséget,pl. idegennyelv füzetem odaadtam neki,hogy nézze át a hibák végett,ő pedig szívesen segített nekem.Nem hiszem,hogy tetszek neki,mert az osztályba van egy másik lány,és megtudtam,hogy tetszik neki,de többet beszélget vele,viszont mintha nem szemezne vele annyit mint velem.Elég népszerű srác,sok haverja van,akik között lányok is vannak.A leírtak alapján szerintetek miért szemez velem?

15/L

2015. szept. 21. 01:08
 1/4 anonim válasza:
Mert csak 15 éves vagy és ez a felnőtt kategória.
2015. szept. 21. 01:53
 2/4 anonim válasza:
Sztem nagyon is tetszel neki csak valamiért nem akar komolyabban nyitni feléd...de lehet h majd kialakul
2015. szept. 21. 09:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. a válaszod,hát majd meglátjuk,hogy mi lesz belőle. :)
2015. szept. 21. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Azóta lett valami?
2015. okt. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!