Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor?

Figyelt kérdés
Mikor engednetek meg a lányotoknak, hogy ott aludjon a barátjanal?
2015. szept. 20. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Szia! Nem tudom hany eves a lanyod de en mar 13 evesen ott aludtam, hiaba a szuloi tiltas, kitetette a labat a hazbol es mar szoktem, nem tudott anyukam mit tenni, ha te is megtiltod a lanyodnak azzal csak bizalmatlansagot ersz el, beszelgessetek inkabb tiltas es veszekedes helyett, mondd el neki milyen egy fiu, hogyan kell vedekezni stb es erezze hogy megbizol benne, akkor okosabban fog viselkedni
2015. szept. 20. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 kitűnő ajánlat, mondja el neki mit és hogyan, aztán kurassa meg magát. Igazi generációs szégyen. Mindenki simogatja a gyereket, jajj csak nehogy rossz legyen a kapcsolat mert megszökik, elköltözik, tinédzser. Aha, persze. Meg a nagy ****-t . A szülői tiltás és fellépést nem lehet kikerülni, nem is szabad. Szépen meg kell vele beszélni, hogy várjon még ezzel. Nem pedig felfegyverkezve hadba küldeni a sráchoz.
2015. szept. 20. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:
15 éves
2015. szept. 20. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!