Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, tudtok más magyarázatot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tudtok más magyarázatot adni erre?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, 16, jott egy uj srac a suliba aki meglepoen sokat mosolyog mikor beszelunk, vagy akar csak koszonunk a folyoson. Ma a kozos orank elott nagyon melyen a szemembe nezett, es vegul en kaptam el a tekintetem, mert feltem hogy elvorosodom. Valamelyik nap meg minden kozos oran es az orak elotti/utani szunetben velem tartott, mondta hogy elkiser ide meg oda, annak ellenere, hogy neki a masik iranyban lenne dolga. Mivel nem ismerem, siman lehet hogy massal is igy viselkedik, habar amennyit lattam azok alapjan nem mindig ilyen mosolygos.

Es igen, ha ezt csinalnatok egy lannyal, milyen mas okotok lenne ra azon kivul, hogy tetszik a lany valamennyire?

2015. szept. 18. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Es o amúgy hany eves?

Max annyi, hogy igy neveltek, de ahhoz meg szerintem tul sokat van veled/törődik veled :) ( ami természetesen tok jo :) )

2015. szept. 19. 08:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Evfolyamtarsam
2015. szept. 19. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!