Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találok magamnak való fiút?
Figyelt kérdés
Eddig amennyien írtak/akikkel találkoztam, senki sem tetszett úgy, pedig igazán nincs sok elvárásom, legyen vicces, törődő, önbizalommal teli, lehessen vele beszélgetni, és természetesen bátran fogja meg a kezemet, öleljen meg, minden. :D Az, hogy hogy néz ki, szinte mindegy, legyen ápolt és azért úgy nagyjából nézzen ki jól. És varázsoljon el, de ez személyfüggő, valaki azzal, hogy vicces, valakinek belenézek a szemébe és wow... Amúgy pesti vagyok, szóval nem az, hogy van 50 korombeli fiú a környéken, hanem sokkal sokkal több :P2015. szept. 17. 21:24
11/15 anonim válasza:
Ha még nem adtad föl, írhatsz :D
13/15 anonim válasza:
senki sem tetszett úgy, pedig igazán nincs sok elvárásom = máris vannak elvárásaid, ha nem lenne sok, szinte mindenki tetszene
Az, hogy hogy néz ki, szinte mindegy = de azért legyen ápolt, nézzen ki jól, ne legyen gizda se dagi...
vicces emberke vagy vagy egy új állatfaj
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, melyiket válasszam... az állatfaj elég jó, belekerülök a biosz könyvekre, de mégiscsak fejletlenebb, mint az ember. Viccesnek már mondtak, de gondolom, te nem a legpozitívabb értelemben használtad. Na mindegy, legyek akkor vicces emberke. :D
2015. szept. 18. 14:54
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A kérdéseddel nem vagy egyedül, én sem találok magamnak pasit, hiába próbálok ismerkedni. Pedig nem vagyok csúnya, sokan mondják hogy szép vagyok. Emellett kedves, megértő, humoros vagyok. Mégsem "talál meg" senki.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!