Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolkodok így?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolkodok így? Nincs már önbizalmam.

Figyelt kérdés
Van itt olyan lány még akinek mindegy a kinézet, csak a belső legyen jó ?
2015. szept. 16. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nincs. am attól, hogy csúnya vagy, még nem biztos, hogy "jó" a belsőd.
2015. szept. 16. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, bár itt jön majd a nagy okoskodás, hogy ilyen nem létezik...
2015. szept. 16. 19:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Ja igen, csak bírom ,hogy a mai tini lányoknak(tisztelet a kivételnek) ezek a "menő" srácok jönnek be, és én aki itt vagyok egy átlagos kinézettel, udvariassággal, humorral, lószart nem érek el.. ez a mai gen..
2015. szept. 16. 19:55
 4/14 theazombiee ***** válasza:
Lehet, hogy valakinek pont a te külsőd tetszik. Hiába mondja akárki is, hogy csak a belső számít. Ja persze, egy ronda emberhez nem fogsz úgy viszonyulni, mint az ideálodhoz.
2015. szept. 16. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
jaja, a csajok hibája.. áltasd csak magad :D
2015. szept. 16. 20:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, csináljanak azt amit akarnak, tőlem mehetnek azokhoz a 15 évesen cigiző, piáló fiúkhoz, csak szerintem ez undorító..
2015. szept. 16. 20:02
 7/14 anonim válasza:
Pedig igenis létezik olyan lány akinek nem csak ezek a "menő" srácok jönnek be. Én például kikészülök ezektől az ecsetfejű senkiktől akik azzal próbálják megmutatni hogy ők milyen értékes emberek, hogy marha drága cuccaik vannak pózolnak a facebookon de igazából rohadt nagy senkik, mert ez a divat és ezt követik. Nem tudnak(és nem is akarnak) önmaguk lenni mert nem akarnak kilógni a sorból. Az a legjobb ha egyedi vagy és úgy sokkal többet érsz mint a "menő" srácok. Probléma viszont az hogy a mai lányok is igazodnak a divathoz és ezért a "menő" srácok jönnek be nekik. De mindig van és remélem mindig lesz olyan lány aki eredeti és nem követi a néhol idióta divatokat...tudnád én pl. mennyi olyan lányt ismerek akik ugyanígy vannak csak ők lányok...nincs önbizalmuk mert ők is próbálnak igazodni a divathoz de nem megy nekik mert hiába is eredetiek. :)
2015. szept. 16. 20:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,igen.. Még van valamennyire bízok benne,hogy találok egyszer egy ilyen lányt..
2015. szept. 16. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik valaki belsőre,nem nagyon fog érdekelni a külseje. Szerintem fontosabbak a belső tulajdonságok.:) 15/L
2015. szept. 16. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 7essel, ismerek jó pár lányt akinek nem a "menő" srácok jönnek, be persze sokan nem mennének el odáig, hogy mindenki szerint rondának tartott emberrel járjanak. Engem kinevetnek elég sokan, hogy ilyen fiúval járok...a többség szerint undorító, nekem mégis tetszik, kívül-belül:) Nem állítom, hogy címlapfotó helyes, de a maga módján igenis szerethető külső jegyei vannak, csak az a baj, hogy ezt egyedül én gondolom így:D
2015. szept. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!