Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek milyen alak jön be a lányoknál? 61kg 178cm-hez mar tul dagadtnak számit? 16/L ha kell kép privatba irjatok mert azt azert nem rakok ide ki szivesen
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 20:46
1/14 anonim válasza:
Dehogy számít dagadtnak:) még pár kg- val több is elférne:) küldhetsz képet ha akarsz privátban.
2/14 anonim válasza:
Vékony vagy sportos , azért mert 2 éve járok edzőterembe és elvárom ,hogy "adjon" magára a párom ilyen értelemben.
Ha gondolod küldhetsz képet és szívesen válaszolok.
18/F
4/14 anonim válasza:
Én is szívesen mondok véleményt! :) 17/F
6/14 anonim válasza:
Teljesen jónak tűnik, szívesen megnéznélek.
7/14 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz ennyi kiló kell, de szívesen megnéznélek! :)
8/14 anonim válasza:
szerintem ez átlag, de küldhetsz képet a akarsz:)
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez jó, mondom ezt lányként de nekem is küldhetnél képet, én is szívesen mondok véleményt. :) L
10/14 Zedricht válasza:
Tokeletes :)
En fiu vagyok 179 cm es 66 kilo:)
Kepet kuldhetsz, ha szeretnel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!