Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan ismernétek meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan ismernétek meg?

Figyelt kérdés
Van 1-2 lány a sulimban, akik eléggé tetszenek, (én 18 vagyok, ők 15-6 körül) viszont nem tudok semmit róluk, azon felül hogy látom őket néha a folyosón. Mit lehet tenni ilyenkor? Még a névsorban sem tudok rájuk keresni mert az iskolám nem frissítette a honlapját kb. 4 éve... Ti hogyan közelednétek feléjük? Próbáljak velük szemezni, hátha észreveszik? Vagy mit tanácsolnátok? Oda nem akarok menni elsőre, az úgy nagyon furcsa lenne (jó, tudom, sokan írják itt hogy menj oda, de basszus, senki sem ismerkedik így, legalábbis itt nem)
2015. szept. 12. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:

hat en is igy jartam nekem sajnos nem jott ossze, h jobban megismerjuk egymast de meg van egy evem..

esetleg vkitol kerdezd meg a nevuket ill. facebook ismeroseid kozott nezd meg az ismeroseik kozott hatha megtalalod. de jobb lenne ha oda mennel.!

14f

2015. szept. 12. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha átlagosan nézel ki, igazából nagyon semmit nem kell tenned, mivel előnyben vagy. A -13-14-15-16 éves lányok nagynak képzelik magukat, és így minél idősebb pasival járnak annál jobban fel lehet vágni vele. Szóval öltözz ki, fújd be magad valami férfias dezodorral, így 80%-ban sikered lesz, mivel eleve előnnyel indulsz.. (sajnos) De ez neked csak jó.
2015. szept. 12. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj be suliba menően, fújd be magad vmi férfias spray-el, férfias öltözék, megfelelő haj viselet stb. és oda mész hozzájuk, megkérdezd a nevüket, milyen órájuk lesz stb. Nem nagy cucc.

Nekem pl van egy srác aki bámul engem hetek óta és tegnap mert először odajönni hozzám megkérdezni, hogy van-e mobilnetem és milyen órám lesz, azt is úgy mert odajönni,hogy a haverja halottam mondta neki, hogy "Nem akarsz oda menni hozzá?"

15/L

2015. szept. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!