Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a nickelback szám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a nickelback szám?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel és ezt a számot tette ki a facebookjára, persze én nem láthattam volna mert letiltott, de egy ismerősöm szólt.

Mit jelent?

Hiányzom neki?

csak nem. akkor visszahívna

https://www.youtube.com/watch?v=1cQh1ccqu8M

2015. szept. 10. 08:11
 1/8 MrPifta ***** válasza:

[link]

Tessék, itt a szövege, szerintem értető a nyelvezete.

2015. szept. 10. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi így sem értem. mivan?.. :D
2015. szept. 10. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogyan vesztetek össze?
2015. szept. 10. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:

hát feljárt valami portálra amit a nővére csinált, de mondta neki hogy nekem ne mondja el. Láttam hogy oda jár, hogy irogat, hogy lelkes, azt hittem megcsal, de csak nem mondta el mit csinál....

végén kiabáltam, törtem zúztam. gondoltam még menthető a helyzet, hogy felkelthetem a figyelmét arra, hogy ne az orrom előtt csaljon már meg.

De nem megcsalás volt..... hanem a nővérének a hülyesége.

2015. szept. 10. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:

az összeveszés viharos volt mert a családja felperzselte a hangulatot, az anyja már azt mondta ha két nap múlva itt lát rendőrt fog hívni. a végül nem várt két napot de a lány elküldte a rendőröket. majdnem lecsitult már a helyzet de az anyja megint balhézott, lehívott másokat is. én ordítottam vele mint a fába szorult féreg, hogy mit képzel. végül magamtól jöttem el.... a cuccaim még ott vannak.

A lány csak fel van háborodva, hogy állat voltam de azon kívül nincs baja. szerintem ha nem lenne ilyen pokol ott náluk vissza hívna. csak ő is fél. (SZERINTEM) ettől még lehet, hogy gyűlöl és elege van.

Én most el fogok utazni egy évre sziciliába.

2015. szept. 10. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Te is lehettél volna megérthetőbb, meglehetett volna beszélni, de amúgy még mindig menthető lenne a kapcsolatotok, ha a nővére miatt vesztetek össze, hívd fel szerintem és beszéljétek meg.
2015. szept. 10. 10:24
 7/8 A kérdező kommentje:

az anyja még a tetlegességig is elment amúgy. tudta, hogy nem ütöm meg.

Tehetetlen voltam, rúgott, karmolt az a szajha. Amikor meg lecsitult volna a dolog és bementem volna beszélni a lánnyal úgy zavart ki mint egy biztonsági őr.

Mielőtt végleg elmentem a kulcsomat is el akarta kérni. hát így mentem el.

Hogy mi nem tetszett neki bennem? az, hogy nem nagyon vontuk be a párkapcsolatba a családot, mert eléggé betegek.

2015. szept. 10. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:
beszéltem vele emailben de még mindig nem hívott vissza.
2015. szept. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!