Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nem szeretnék párkapcsolatot?
17 vagyok, és azért ilyen korban már szokott lenni komolyabb kapcsolat a legtöbb embernél. Eddig én is arra vágytam (szinte megszállottan), hogy találjak egy fiút, aki rendes és szeret, de már nem izgat ez a téma. Persze, örülnék ha lenne valaki(m), de nem is igazán merek belemenni egy kapcsolatba se, mert tudom h nem fog örökké tartani, és akkor minek (igen, tudom, nagyon hülye felfogás.. :D )
Nemrég elkezdtem beszélgetni egy sráccal, nagyon kedves velem, és elég sok közös van bennünk, és azt hittem lesz ebből vmi, de igazából nem is tetszik :(
Tehát nem tudom h magába a szerelembe vagyok szerelmes, vagy a srácba... (ez megint hülyén hangzik, de bízok benne h megértitek...legalább néhányan :)
És most úgy érzem, hogy nem akarok senkit, ez akkor normális? :)
Trollok kíméljenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!