Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha nem szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem szeretnék párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

17 vagyok, és azért ilyen korban már szokott lenni komolyabb kapcsolat a legtöbb embernél. Eddig én is arra vágytam (szinte megszállottan), hogy találjak egy fiút, aki rendes és szeret, de már nem izgat ez a téma. Persze, örülnék ha lenne valaki(m), de nem is igazán merek belemenni egy kapcsolatba se, mert tudom h nem fog örökké tartani, és akkor minek (igen, tudom, nagyon hülye felfogás.. :D )

Nemrég elkezdtem beszélgetni egy sráccal, nagyon kedves velem, és elég sok közös van bennünk, és azt hittem lesz ebből vmi, de igazából nem is tetszik :(

Tehát nem tudom h magába a szerelembe vagyok szerelmes, vagy a srácba... (ez megint hülyén hangzik, de bízok benne h megértitek...legalább néhányan :)

És most úgy érzem, hogy nem akarok senkit, ez akkor normális? :)

Trollok kíméljenek :D

2015. szept. 9. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Lesz ez még így se :)
2015. szept. 9. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok tesó. xD

/L

2015. szept. 9. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Pacsi :D éljenek a szinglik ;) :D
2015. szept. 9. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat elég nagy tsundere vagy így a leírás alapján de kinek mi tetszik. Ez a nem mersz bele menni egy kapcsolatba mert ugy se tart örökké az esetek többségében igaz de kitudja lehet találnál valakit. Meg ez alapján nem érdemes állatot se tartani mert ugy is elöbb elmegy és nem érdemes dolgokat se venni mert ugy is elromlik meg hasonlok. Lehet kissé radikális hasonlat de a lényeg lejön belöle. Attol hogy beszélsz egy sráccal és sok a közös barátok még lehettek ez nem nagy dolog max ha a csavo azt hiszi hogy több is lehet belőle. (akkor kicsit szemét de ha nem veszi a jeleket vessen magára kb). Nagyon ráparáztál erre a kapcsolat dologra és most kiégtél ez egy teljesen normlasi dolog. Meg aztán ha hagyod elöbb utobb jön majd valaki akibe beleszeretsz aztán viszontlátás.
2015. szept. 9. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha. Lehet,hogy sose fogsz akarni, van ilyen, hogy nincs rá igényed, neked így is tökéletes.
2015. szept. 9. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól meg kellene dugni téged is
2015. szept. 10. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) főleg a 6-nak... -.-'
2015. szept. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!