Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy fiúnak hogy 90% eséllyel bejöjjön a kiszemelt lánynak?
Figyelt kérdés
Külső, belső, anyagi, minden számít.2015. szept. 9. 18:00
1/4 anonim válasza:
185 centi körül, izmosabb testalkat, enyhe borosta, normális ruhák, jó illat, meg alapvető higiéniai dolgok (mosott haj, szabályozott fog, normális testtartás stb.) és az sem árt ha sokat mosolyogsz.
Szerintem ezzel egy esélyt a lányok 80%ától kapnál.
2/4 anonim válasza:
akkor nekem csak 50% esélyem van :D már megéri megpróbálni
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig is 0% volt az esélyem
4/4 anonim válasza:
férfias viselkedés (az nem árt ha egy kicsit gyerekes de ne vigye tulzasba) sportos test egy kis borosta udvarias figyelmes vicces jó illatú őszinte és még sorolhatnám tipik álom pali de a lényeg az h feltétel nélkül tudjon szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!