Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve korban ideális elveszteni?
"A legtöbb ismerősöm már átesett a dolgon." Ez kur.vára gáz....szomorú, hogy már a 14-5 éves kislányok nagy része nem szűz...úgy megnevelném őket, hogy többet fa.sz közelébe sem mennének....
Nem ciki 15 évesen elveszteni, hanem értelmetlen. Szerintem az ideális kor min. 16 év, de akkor sem 1-2 hónap után..
És ne tervezz előre....1 év múlva még mindig csak 15 leszel...és ugyanúgy szánakoznék rajtad, mint a többin.
Én a gyerekkori párommal maradtam együtt és egyikőnk sem volt mással. Működik a szex, 5 orgazmus is előfordul.
Tesóm is a 14 éves kori szerelmével házasodott végül, már 15 éve házasok. :D
Egyébként vallásos okból is vannak, akik szűzek maradnak házasságig, pl állítása szerint Kaká is így tett, de pl Jehova Tanúinál is így van, ezt biztosan tudom.
23f
Ha kijárja valaki az ovodát, az általánost, akkor általában el is veszti valahol!
Volt olyan ismerősöm, hogy sohasem találta meg! Anélkül halt meg szegény! (de olyan is volt aki azzal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!