Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éve korban ideális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éve korban ideális elveszteni?

Figyelt kérdés
Mielőtt félreértene valaki nem tervezem,csak rákérdek. 15 éves leszek.Van olyan ismerősöm,aki már 2 éve nem szűz,velem egy idősek.És azt mondják,hogy ők nem bánják. A legtöbb ismerősöm már átesett a dolgon.Én 1-2 év múlva tervezem.De ha rám találna a szerelem ciki lenne 15 évesen elveszteni?Nektek mi a véleményetek erről?

2015. szept. 9. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ismerősöm már átesett a dolgon." Ez kur.vára gáz....szomorú, hogy már a 14-5 éves kislányok nagy része nem szűz...úgy megnevelném őket, hogy többet fa.sz közelébe sem mennének....

Nem ciki 15 évesen elveszteni, hanem értelmetlen. Szerintem az ideális kor min. 16 év, de akkor sem 1-2 hónap után..

És ne tervezz előre....1 év múlva még mindig csak 15 leszel...és ugyanúgy szánakoznék rajtad, mint a többin.

2015. szept. 9. 17:23
 12/17 anonim válasza:
Ideálisnak a házasság után, este ideális. :D
2015. szept. 9. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Tehát te összeházasodsz valakivel úgy, hogy még nem is szexeltetek, értem. Lehet, hogy tök más a szexuális igényetek, lehet, hogy nem is igazán illetek össze ott lent, de akkor is házasság utánig kell vele várni. Aztán rá 1 évvel meg jön a válás mert szar a szex :D
2015. szept. 9. 19:50
 14/17 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szar, nekem legalábbis sosem okozott ilyesmi gondot. Fel kell mérni az igényeket és megbeszélni, kinek hogy jó, aztán összehangolódni. Ennyi.
2015. szept. 9. 20:19
 15/17 anonim válasza:

Én a gyerekkori párommal maradtam együtt és egyikőnk sem volt mással. Működik a szex, 5 orgazmus is előfordul.

Tesóm is a 14 éves kori szerelmével házasodott végül, már 15 éve házasok. :D

Egyébként vallásos okból is vannak, akik szűzek maradnak házasságig, pl állítása szerint Kaká is így tett, de pl Jehova Tanúinál is így van, ezt biztosan tudom.

23f

2015. szept. 9. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha kijárja valaki az ovodát, az általánost, akkor általában el is veszti valahol!

Volt olyan ismerősöm, hogy sohasem találta meg! Anélkül halt meg szegény! (de olyan is volt aki azzal)

2015. szept. 9. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan,hogy ideális kor ebben a dologban. Amikor eljön a szerelem. Ha 26 évesen jön el, akkor 26 évesen. Várd meg, amíg szerelmes leszel, ne csak egy fiú legyen, aki akar tőled valamit, hanem szeressétek is egymást, persze ha még plusz szerelemmel szeretitek egymást, az a csoda maga. Csak ritkán adódik ilyen, van, akinek sohasem, úgy éli le az életét egy tessék-lássék házasságban. Neked azért kívánok egy szerelmet.
2015. szept. 12. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!