Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Új osztályban vagyok, 28 fiú és velem együtt 3 lány.

Az egyik srác beiratkozás óta néz engem. Már mikor voltam beiratkozni folyton nézett, tátott szájjal. Azóta elkezdődött a suli, észre vettem, hogy ő jobb oldalon ül a padban elől és meg közepén hátul és mindig engem néz.

Ha odanézek gyorsan elkapja a fejét, viszont a szemem sarkából látom, hogy néz.

Szimpatikus alak, havernak elfogadnám, aranyos lehet, de én nem szeretnék tőle komolyabbat. Barátai nincsenek, alig szol valakihez, hozzám sem szól, csak néz.

Angoln együtt ülök, de ott sem nagyon kommunikál. Csak ül, felhúzta a lábát és rágja a körmét, közben a szeme sarkából engem bámul.

Össze vagyok zavarodva. Egyébként soha nem volt pasim, ilyenkor mit kéne tegyek?

Szerintem nem fog merni lépni, viszont utána szeretnek jarni, hogy konkrétan mi a helyzet. De eddig a nevét is alig tudom.

Tanácsok?

2015. szept. 7. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:

ismerd meg, próbálj akkor te kezdeményezni ha bátrabb vagy

habár a kapcsolat fura lehet ha egy osztályban vagytok, de ha érdekel tessék tenni valamit, pl.: szólj hozzá az órán, kérdezd meg valamiről

2015. szept. 8. 00:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma követett engem hazáig, es azt hitte, hogy nem veszem eszre. Angolon mellette ülök ügye, nem tudtam hanyadik oldalon vagyunk, kikapta a kezemből a konyvet es kinyitotta nekem minden szolas nélkül. Utána meg látszott rajta milyen ideges. De mint írtam nem eme szólni semmit.

Nekem nincs vele semmi bajom, nem zavar, hogy egy osztály vagyunk, mint írtam nem is jön be, de szivesen beszélgetnék vele, hogy megismerjem és ki tudja lehet meg is kedvelném. Lehet oda ülök hozzá matekon, Szerintetek ez jó ötlet? És majd megkerdezem ilyen alap dolgokról, hanyadik oldal, mi lett az eredmény stb. Talan igy latni fogja a nornalisabbik énemet, nem csak azt amelyik humorkodik meg röhög hátul mindenen a padtársával. Lehet ezert nem mer hozzám szólni, kívülre azt mutatom, hogy magabiztos vagyok, acel lábakon állok és lehet azt hiszi van is valakim. Szeretnek vele beszelni de nem könnyű, nagyon zárkózott, a tanarokhoz alig beszél.

2015. szept. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!