Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi azt, hogy jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi azt, hogy jó lenne ki önteni a szivedet egy fiú/lany barátnak?

Figyelt kérdés

Fiúk/lányok, erre hogy reagaltok?

Szokott ilyen lenni veletek?

És egy normális beszélgetéssel szokott kezdődni?

Vagy? :O

2015. szept. 7. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem leginkább lány barátaim vannak de jóban vagyunk és ha az van akkor igen, jó kiönteni a szíved

15/f

2015. szept. 7. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szoktam így érezni. Nekem kiöntheted a szíved :)
2015. szept. 7. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Néha így érzek :9 Aztán meggondolom magam :/

Nem tudok az érzéseimről beszélni,nem megy :D

2015. szept. 7. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
énis csak egy bizonyos szintig tudom kiönteni, vagy egy fok, amit senkinek sem merek elmondani.
2015. szept. 7. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szokott. Most is pl de lány barátokhoz nem fordulhatok, a fiúk meg most nem állnak rendelkezésemre:(

De nem sajnáltatom magam, nem kérek privit

2015. szept. 7. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen fiú barátom csak kicsit antiszoc úgyhogy nehéz a társaságát keresni, ennek ellenére jókat beszélgettem vele. Kicsit hiányzik, de ez van valószínűleg így kellett lennie. És igen, normális beszélgetéssel kezdődött nyilván nem rontok rá a másikra rögtön, hogy szia mizu és amúgy..
2015. szept. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!