Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség?! ESSÓESS?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség?! ESSÓESS?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám, hogy rámhajtott egy ríbanc a suliból és hát gondolom dugni akar... célozgatott is rá elég erősen úgyhogy szerintem nem tévedek.

Csakhogy pár hete eléggé jóba vagyok egy lánnyal aki tetszik, sokat beszélgetünk, elvagyunk és lehet hogy szerelmes belém. Én is érzek valamit iránta, de nem tudom hogy szerelem-e.

És az a gáz, hogy az a típus vagyok, hogyha megfektetném azt a másik csajt, lehet hogy utána bűntudatom lenne ezzel a lánnyal szemben, és nem tudnék vele normálisan beszélgetni úgy hogy ne járna folyton azon az agyam hogy közben megdugtam vki mást. :/

Szerintetek utasítsam el azt aki rámhajtott, vagy ne, vagy mi?:s

15/f szűz

2015. szept. 7. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Utasítsd el a nyomulós csajt, nem tartana amúgy sem sokáig.
2015. szept. 7. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha rám hajtana egy lány hogy dugni akkor megfektetném utána összejönék azal a csajal

De velem még egy 13 éves csaj se járna

2015. szept. 7. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

én a helyedben tutira elutasítanám azt a k***rvát... ne hagyd h közétek álljon!!! lehet h nem lesz köztetek komolyabb dolog, de mégis képes lennél abban a tudatban lefeküdni minden nap, hogy most lehet, hogy miattam szenved, mert én nkm k***rvázni volt kedvem???

14/L

2015. szept. 7. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem tartana sokáig.

Nagyon leegyszerűsítve a kérdésem: Inkább egy dugás egy pitsával, vagy inkább egy szerelem ami nem biztos hogy létezik?

2015. szept. 7. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Második! Sokkal többet nyerhetsz a másik lánnyal való kapcsoalton mint pár alkalmi szexen a nyomulós csajjal
2015. szept. 7. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Első.

Ha most nem fekszel le a pitsával, és a lánynál megmaradsz a friendzoneba, vagy ilyesmi akkor utálni fogod magad, és ki tudja mikor adódik erre még egy alkalom.

A lányoknak úgyis az kell ami nem lehet az övék. Szóval attól, hogy most azzal a lánnyal összejössz egy kis időre, a lány aki tetszik (ha tényleg tetszel te is neki) irigykedni fog, és mikor szakítotok a pitsával akkor ez a lány fog legjobban örülni, hogy utána pont őhozzá mész, megtisztelve érzi majd magát, hogy jársz vele.

2015. szept. 7. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Több verzió lehetséges:

Az 1. csaj ha lefekszel vele jól jár, és aztán lefeküdhetsz a másodikkal is.

A 2.-nál próbálkozhatsz és ha nem válik be lefeküdhetsz az 1.-vel.

De az is lehet, hogy később már egyikőjüket sem fogod érdekelni.

Ha tetszik és élveznéd vele, akkor ne utasítsd el.

#3-as pedig egy tipikus kislány...

2015. szept. 7. 19:36
 8/10 A kérdező kommentje:

A második lány nem csak dugásra kéne.. Sokkal komolyabb érzelmeket érzek iránta, csak ez az hogy lehet hogy hiába, mert nem lesz semmi. És az is valószínű hogy 1-2hét párkapcsolat után sem adná meg magát. Éppen ezért, hogy nem úgy tekintek rá mint egy sima pinára, nem bírnám el azt hogy megdugnám a másikat, és utána még normálisan viselkednék a lánnyal.

Bűntudatom lenne és kib*szott szarul érezném magam, ha utána még rá is nyomulnék..

2015. szept. 7. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Probald meg a 2.-al:) MEGERI
2015. szept. 7. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
visszautasítottam a ribit, a másikkal meg még mindig nincs semmi :s
2015. szept. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!