Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy srac ismerosom, akivel elegge jo barátok vagyunk, de nekem o kulsoleg annyira nem jon be, korulbelul ennyi:D

Par hete elmondtam neki, hogy van egy srac, akit en nagyon szeretek, de rohadtul manipulalt, de en meg mindig ot akarom.. erre rairt, es elerte, hogy egy eletre megutaljon, de tovabbleptem. Es azt vettem eszre, hogy mindig amikor felhozom neki a sracot, mindig utalkozik, es amikor (szoismetles,bocsessz:D) mondom neki, hogy megertem hogy nem akart velem jarni, akkor azt mondja hogy en jobbat érdemlek, meg tokeletes vagyok.. vajon ez mit jelent?:DD

2015. szept. 6. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Őszintén mit számít neked hogy ez mit jelenthet ha te neked nem jön be külsőleg?Lehet csak félt vagy lehet hogy tetszel neki sőt szerintem utóbbi de neked ugyse jön be nem? És úgy is barátodnak hívod, hogy a szerelmedet elüldözte??
2015. szept. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!