Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit szeret jobban? Még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeret jobban? Még mindig tetszik neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nyáron összejöttem egy fiúval már évek óta ismerem Májusban kezdődött komolyabban a dolog és nyárra alakult ki. Több lány is tetszett neki előttem ugy hogy ismertük egymást az egyik kb 5 hónappal azelőtt mielőtt újból beszélni kezdtünk volna (május) osszejottunk es nagyon sokat voltunk egyutt nyáron aztan augusztus végére ez kicsit elavult, nem ir annyit valószínűleg a fiuk lustasaga miatt mert természetesnek vesz ami kicsit zavar. Nos és a lány aki tetszett neki vele joban van neha beszélgetnek facebookon de nagyon alap dolgokat semmi extra de előfordult h volt egy kis szabad ideje es a lányra ra köszönt facebookon es nem nekem irt, ami kicsit rosszul esik de nem kapott választ. A lany töltött fel kepet magáról nem az összeset de neha belajkol parat egyszer egy idézettel feltöltött képe alá kicsit dühösen kommentelt egy kérdést azzal kapcsolatban egy kicsit h miert nem volt elég jo neki (ugye sértett hiúság) ennyi. De semmi nem volt köztük a lánynak nem jon be. Es aznap amikor kiraktuk h kapcsolatban amikor mindneki tudta h osszejottunk akkor az az mi dumaltunk órákat később pedig ráirt a csajra h tudnak-e beszelni es beszéltek 50 percet facebookon es ennyi. Most akkor bejön neki vagy mitől van ez? Félek. Első kapcsolatom , a fiu fiatalabb mint én pár évvel. 17/L

2015. szept. 5. 22:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést még hozzá tenném, hogy amikor beszéltek 50 percet videochatben valószínűleg erről h összejöttunk stb es másnap volt egy kis ideje megint ráirt de nem kapott választ kicsit az is érdekel mit dumaltak..de akkor is zavar lehet hogy ez természetes, bár ennek a lánynak írta h nagyon szerelmes belém de akkor is. Szerintetek ok nélkül aggódom?
2015. szept. 5. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy veled van még beszélgethet más lányokkal is.

Nincs okod aggódni, a fiú hány éves?

2015. szept. 5. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

No para!

Hamarosan jön a következő legény csak légy laza, kedves!

2015. szept. 5. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Fiatalabb pár evvel, kort nem írok. :D jön a következő legény? Nem szeretném h jöjjön de koszi a támogatást. :)
2015. szept. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!