Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, fura lenne ha én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, fura lenne ha én lépnék elöször?

Figyelt kérdés
Mostanában lesz egy bál ahol most a mi osztályunk fog fellépni. Erre a bálra fog egy fiú is jönni aki tetszik, valószínűleg én is neki csak a mostani fiúk nem mernek felkérni egy lányt táncolni. Szerintetek fura lenne ha én hivnám táncolni, és vajon hogy reagálna?
2015. szept. 5. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de azért mégiscsak a fiú kezdeményezzen... De utalhatsz arra, hogy örülnél ha elhívna, vagy ilyesmi. Ha nem reagál akkor hívd el. Ha tetszel neki, akkor hidd el örülni fog, nem fogja érdekelni, hogy ciki vagy nem, hogy elhívtad. :)
2015. szept. 5. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld meg :) De ha beszélgettek, majd valahogyan jöjjön fel a táncos téma és mondjad neki, hogy jó lenne, ha valaki elhívna téged.
2015. szept. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!