Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy szerelem?
Nemrég elkezdtem járni egészségügyi középsuliba... 15/f
Van egy szimpatikus lány de nem tetszik, és nem vagyok belé szerelmes...
Suliban észrevettem hogy sokszor rám néz mikor ránézek zavarba jön...
Sokat is dumáltunk és jó kedvü volt...
Mikor aztán ráírtam megint jól elcsevegtünk, küldött egy csomó szmájlit...
Este viszont 8 óra körül ráirtam megint, valamit megakartam kérdezni a sulival kapcsoltban kérdezni, irkáltunk a suliról és egyszer csak lerázott, mintha hülyének nézett volna, hogy kell mennie valahova, pedig fentvolt 10-11 ig...
Most akkor mi is ez ?
Ezt az okot csak ő tudja neked megmondani.
Hívd el valahova, ha igent mondd, akkor esélyes hogy ő is szeretne valamit.
De őszintén el is mondhatnád neki, hogy mit gondolsz, és rákérdezel erre a dologra is, hogy esetleg megbántottad-e vagy ilyesmi.
Hajrá! :)
Meg lehet nem volt kedve beszélgetni. Megesik az ilyen, nem kell parázni. (:
Csak kérdeztem róla valami átlagosat és akkor azt válaszolta hogy ez mit érdekel...
Azóta nem is irt...
Azóta nem irkáltunk, de suliba sokat beszélgetünk... Mindig viccelődik, és mellém ül szünetekbe...
Mindig becézget :)
Mindig mutat képeket meg videókat magáról...
Egyik szünetbe viccelődünk és elkezdte úgymond ütögetni a hátam... Mikor valaki kérdeztek hogy élvezitek, akkor abbahagyta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!