Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma az osztálytársam állandóan nézett, és amikor ránéztem elkapta a fejét. Miért?
Figyelt kérdés
Órán ahányszor csak hátrafordultam nézett, és amikor visszanéztem rá, hirtelen elnézett, meg állandóan dobált. Ezzel az osztálytársammal "jártam" még harmadikban. Szerintetek miért? Ennyire unatkozott vagy tetszhetek neki? én 13/l ő 14/f2015. szept. 1. 19:31
2/5 A kérdező kommentje:
Nálad meg értelem. :p
2015. szept. 1. 19:59
3/5 anonim válasza:
Valószínüleg unta az órát és nem volt jobb személy akit b#szogathatna. Nem kell túl sokat beleképzelni.
4/5 anonim válasza:
Harmadikba jártatok??? Már ne is haragudj de normálisak vagytok?? Szerintem is uncsizott de amúgy se értem ha akkor szakítottatok akkor most mér akarna veled járni ha akkor szakitott ne éld bele magad
5/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki,csak szégyenlős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!