Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig ezt kérdezge...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig ezt kérdezgetni?

Figyelt kérdés

Ugye ma volt az első napom a középsuliban, és mikor hazaértem, mindenkitől ezt hallottam: "voltak lányok? "Szépek-e" beszélgettél-e velük"? Stb... Én meg mindig mondom, hogy hagyjanak màr engem békén! Mi a véleményetek? Másnak is ilyenek a szülei?

14/F

2015. szept. 1. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nekem megkérdezték, hogy milyen az otsztályom. De gondolom neked is olyanok a szüleid, hogy folyton a te dolgaiddal foglalkoznak, hogy van már csajod, meg f#szom tudja
2015. szept. 1. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már 18 vagyok, de mikor múltkor voltam dolgozni, a papám engem is ezzel cseszegetett hogy és milyen fiúk voltak? nagyon idegesítő...
2015. szept. 1. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szoktal ezzel zaklatni, olyankor eljátszom az idegbeteget és akkor leszállnak a témáról. De csak egy ideig...
2015. szept. 1. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem nem nagyon szokták kérdezni, max nagyon ritkán

és nyugi, csak kiváncsiak :D

2015. szept. 1. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
De ne kiváncsiskodjanak, 21 vagyok, semmi közük a nemiéletem .. az a legkiakasztóbb amikor megkérdezik h én mikor viszek haza vmi csajt... ah..
2015. szept. 1. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezért jó, ha az egész iskolában csak fiúk voltak, nincsenek ilyen kérdések :D

Amúgy meg, érdeklődnek, te is tök ugyanezt fogod csinálni a gyerekeddel, nyugi :)

Meglepően egyszerű elhárítani: magadtól meséld el. És akkor nem fognak kérdezősködni :)

2015. szept. 1. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!