Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vélemény? (Lent) 18f
Figyelt kérdés
Külső: 3-4cm barna haj, zöld szem, picit hosszabb borosta olyan mint dancsónak, sportos testalkat, 170 cm 56kg
Belső: kedves, barátságos, vidám, őszinte, hűséges, fárasztós viccek, megbízható
Hátrány: antiszoc, nehezen nyílok meg, csendes, visszahúzodó
- Nem szoktam bulizni se cigizni
+1 szeretem a romantikus-vicces animéket :))
2015. szept. 1. 00:36
1/7 anonim válasza:
Te is tudod, hogy egy leírás azért mégsem kép.. :)
Most ezek alapján milyen megerősítést vársz tőlünk? Vagy ismerkedési pontot keresnél?
Hidd el, akárhogyan nézel ki és akármilyen is vagy, meg fogod találni a másik feledet. :) Ehhez nem kell a Gyik.
2/7 A kérdező kommentje:
Semmien megerősítést nem várok el hanem csak a véleményekre vagyok kíváncsi hogy hogy jó Ez így vagy csináljak-e valamit magammal
2015. szept. 1. 01:06
3/7 anonim válasza:
Ember, ezek alapján szinte ugyanolyan vagy mint én, csak fiúban x"D Megtalàltam az elveszett ikertesómat xdd
4/7 anonim válasza:
170cm 56kg sportos :D::D:D:D:D:D:D
5/7 anonim válasza:
Gyűlölöm az animéseket , de nem rossz :)
6/7 anonim válasza:
szerintem nagyon jol nezel ki, csak egy picike plusz kilo kellene, csak ugy max 5 :)
17 L
7/7 anonim válasza:
erre a súly és magasság arányra nem mondanám hogy sportos testalkat... a mai világban könnyen összekeverik azt h valakinek azért kockás a hasa mert sok munkája van benne vagy azért mert alultáplált ugyan ugy semmibe nem nézem mint azokat a nőket akik odáig vannak a nagy mellükkel mert kövérek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!