Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kerdesem feletek! 1eves ev fordulonkra mit vehetnek a baratomnak?
Figyelt kérdés
Elegge tanacstalan vagyok es semmi otletem sincs remelem akad valami otletetek!2015. aug. 31. 00:00
1/4 anonim válasza:
Valamit, amiről te jutsz eszébe :) Pl. kereteztesd be a legjobb közös képeteket, és a hátoldalára írj neki valamit. :)
2/4 anonim válasza:
1 eve egyutt vagytok es nem tudod minek orulne egy ilyen alkalomkor...
3/4 anonim válasza:
Én valami viccesnek örülnék amiröl a barátnő jut eszembe.
4/4 A kérdező kommentje:
1. Egyeszen jo otlet en is gondoltam ra...koszonoom
2. Ehhez neked semmikozod en ugy gondolom, nemtudod mennyi mindent vettunk egymasnak es nemtudom mit lehetne meg es ha csak negativ kritikat tudsz nemvagyok kivancsi a velemenyedre koszonom!
3.Valami vicces hmmm gondolkozom mit lehetne ...koszonom
2015. aug. 31. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!