Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is szeretitek az idősebb pasikat?
Le lehet hurrogni, nem kell velem feltétlenül egyetérteni, de én valahogy nem tudok úgy a korombeli fiúk 90%-ára nézni, mint potenciális partner (mélységes tisztelet a kivételnek, amiből sajnos egyre kevesebb van), ugyanis őt( [link] például sokkal inkább tartom vonzónak, mint mondjuk őt( [link]
Természetesen nem azt mondom, hogy csak ilyen külsejű, ennyi idős férfiakat tartok helyesnek, van olyan, hogy korombelire mondom, hogy, igen, ő jól néz ki. Nyilván nálam is van egy határ korban (26 évesnél már ne legyen több az illető), de sajnos tényleg azt kell, hogy mondjam, hogy általában a 4-5 év a minimum. Ismétlem, vannak kivételek és személyes vélemény. 16/l
Én nekem kifejezetten inkább az idősebb korosztály jön be,30-ig teljesen okés,most lett januárban 25 a barátom,és azért az idősebb korosztály,mert nekem érettebb a gondolkozásom,teljesen más az érdeklődési köröm,mint az én tizenéves korosztályomnak.Engem inkább az olvasás,művelődés érdekel,miközben ők teljesen másképp gondolkodnak.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!