Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már a 12 évesek is "nagyon szeretnek", én meg még azt se tudom mi az a szerelem?
Figyelt kérdés
17/L2015. aug. 27. 19:18
1/3 anonim válasza:
Mindjárt megtudod a 35 priváttal karöltve. :)
Neked még nem jött el az igazi, előbb-utóbb beköszönt és nem fog ilyenen járni az eszed.
2/3 anonim válasza:
12 évesek se tudják csak be mesélik maguknak, meg az teljesen más kategória. Ráérsz még, van időd.
3/3 anonim válasza:
Akkor egy cipőben járunk. Minden vágyam hogy átöleljek egy lányt szerelemből, megtudjam milyen vele csókolózni és élni vele, de még nem jött el az én időm.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!