Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el Neymart?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el Neymart?

Figyelt kérdés
van egy híresség a neve:Neymar először mint híresség úgy szerettem de úgy érzem ez több mint rajongàs. Mindig szomorú leszek ha látok egy közös képet egy barátnőjével vagy rajongójával. Tudom hülyeség sőt fiatal is vagyok 9 év van köztünk tudom szàmomra elérhetetlen de mégis vele álmodok. mit tegyek? 14L
2015. aug. 27. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
én neymar helyében úgy megfarkalnálak, h járni se tudnál xd
2015. aug. 27. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:

loool, ez hülye..

tipikus 21. századi kiscsaj, aki biszem-b@s.z.o.m rajongó is..

menj ki egy hozzád közel eső megyei meccsre, jobb a hangulat mint egy bőrszalonna "meccsen" a tv-ben

2015. aug. 27. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én sztárom akiért rajongok 39 éves, felesége van és gyereke, de simán elábrándozom róla, nem zavarnak ilyen apróságok:D engem nem zavarnak azok a képek, amin valakivel van, de az én 'belső rendszerem' így van összerakva, vagy hogy mondjam, h értelmes legyen... Nem zavar, mert ő így boldog. :) rajongj valakiért, jó is az

Az a legjobb ha találsz valakit akivel együtt rajonghattok érte :D

14L

2015. szept. 10. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia, remélem még nem késtem el a ,,segítséggel'' :) Én találkoztam Neymarral, a mai napig tartom is vele a kapcsolatot, és mit ne mondjak, egy nagyon aranyos és közvetlen srác :D és tényleg srác... olyan mint egy nagyra nőtt gyerek :D de nagyon szeretnivaló, és amúgy köztünk is 7 év van, de nem különösebben érdekli. Szóval szerintem nem baj ha rajongsz érte továbbra is, de ha zavar, akkor azt ajánlom, hogy kezdj el más fele érdeklődni, nézzél focit továbbra is, szurkolj a barcának, de ne úgy nézd őt ahogy eddig. Nézz úgy rá, mint egy nagy majomra, aki csak játszadozik, és ne úgy mint egy férfira. Remélem ez segíteni fog, de ha van kérdésed nyugodtan írj :)
2015. szept. 30. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
ó és még egy dolog! a közhiedelemmel ellentétben neymar nem fekszik le minden nőneművel, aki szembe jön az utcán. Igenis vár az igazira, akit feleségül vehet, aki majd várja otthon a gyerekekkel és vacsorát főz neki! ő egy nagyon céltudatos ember, szóval nem kell leszólni! Igen, néha vannak kilengései, de ha van fontosabb dologja ennél (mint most pl a foci és az édesanyja), akkor csakis azokkal foglalkozik!
2015. szept. 30. 20:27
 16/17 anonim válasza:

12-

ilyen tré trágya kaksi hazai meccsekre kimenni is bűn elvesz rengeteg időt az életedből.... meg fáradozni is felesleges, hányinger az egész!! az egész hungry foci :)

2015. okt. 18. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

hallod, ne akarj itt okoskodni az angoltudásoddal ha nincs...

hungry - éhes

Hungary - Magyarország

2015. okt. 18. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!