Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, mi legyen?
Figyelt kérdés
tetszik egy fiú 18 éves nagyon jól néz ki,apu barátjának a fia.na de én csak 14 vagyok.párszor láttam köszönt de ennyi,mondjuk volt egy ilyen buli féleség s ott nagyon megnézett.a barátnöim támogatnak de a akik még tudnak rola páran mondták ,hogy sosem járna.lehet ,hogy ő tul jó hozzám amugy ezt büntetnék ha járnámk egy 14 éves egy 18 évessel2015. aug. 26. 22:53
1/7 anonim válasza:
szerintem a kor nem annyira számít, én 17 vagyok exem meg 27. de ez más téma. egy 18 éves srác nem csak csókolgatni, és a kezét fogni akarja egy 14 éves kislánynak :) szóval itt nem is a korról van szó, az érettségről. szerintem 18 évesen úgy gondolja hogy 14 évesen nem vagy érett ehhez.
2/7 anonim válasza:
Nem azzt büntetik ha jár veled, hanem ha szexeltek.
Nos egy 28 eves srácnak azert már vannak igényei!
3/7 anonim válasza:
első vagyok, amúgy 14 évesen már úgymond "legális" a szex a törvény szerint, nem büntetik. de hát ahogy mondtam exem 27 én 17 de azért már egyikünk se volt gyerek ehhez az egészhez meg egymáshoz, de egy 18 éves fiú rád csak gyerekként tekint.
4/7 A kérdező kommentje:
:(
2015. szept. 2. 23:32
5/7 anonim válasza:
Én is 14 voltam, mikor összejöttünk az akkor 18 éves barátommal. Azóta több, mint 4 év telt el.
6/7 anonim válasza:
Ja, és nyilván azóta is együtt vagyunk. :D
7/7 A kérdező kommentje:
ma ujra talalkoztunk *.*
2015. szept. 20. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!