Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyanok akiknek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok akiknek az "égimeszelő" vörösesszőke hajú fehér bőrű, szeplős fiúk jönnek be? 12/L

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm ő így néz ki és ragadnak rá a csajok.Nem értem ... Jó barátom tényleg engem is megragadott a személyisége,jó vele beszélgetni,de az aki nem ismeri annak valamilyen ilyen az ideálja vagy mi?Mert egy barátnőm is oda van érte aki 14 éves a srác meg 15.(Én csak barátként szeretem!)A barátnőm nem ismeri annyira pedig mind együtt baseballozunk csak ők nincsenek olyan jóban(semmi konfliktus csak úgy nem barátkoznak).Bevallom nem csúnya(de akkor se tetszik).Azt kérdezném ha más meglátna egy ilyen(mások szerint "álompasit")srácot neki is tetszene?

2015. aug. 24. 22:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
én 21 és 165 cm mondjuk nekem inkább az alacsonyabb (kb velem egy magas) pasik jönnek be :D
2015. aug. 26. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
VÖRHENYESEK
2015. aug. 27. 00:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Jah XD
2015. aug. 29. 19:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene szerintem, ezek abszolúte vonzanak, magas srácok, vörös haj, szeplők és fehér bőr.

Én valahol 167centi körül vagyok a Párom meg 198centi.:) Na Ő tényleg égimeszelő!^^

2015. szept. 4. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha Ron Weasley-sen néz ki akkor ronda
2015. szept. 6. 05:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy :I
2015. szept. 7. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:

én kifejezetten szeretem a magas srácokat. én is magas vagyok 172 cm. a barátom 197 :D

de ez meg annyira egyénfüggő hogy kinek mi tetszik meg valakiben. :)

2015. szept. 24. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszene :D

Íme, az okaim:

Vörös hajú :)

Intelligens

Humoros

Magas

Ha ezek tényleg igazak, mi bajom lehet? :DD

2015. szept. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!