Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a szűzhártyának? Miben lesz más, ha már nem lesz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 13:43
1/5 anonim válasza:
Hát ilyen kérdéssel se találkoztam! :D
Mivel fiú vagyok nem tudom, de nem hiszem hogy olyan változás lenne. :) 14/f
2/5 anonim válasza:
Ha nem tudod ezeket a dolgokat, akkor még egy ideig tartsd csak meg a szűzhártyád épségét..
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy lesz :),csak kíváncsiságból írtam ki a kérdést és értékelném,ha kapnék rá választ!
2015. aug. 24. 22:19
4/5 anonim válasza:
Igazabol attol hogy nincs szuzhartyad attol semmi nem valtozik meg mert attol is elszakadhat hogy olyat sportolsz vagy valami amimi az ottani dolgokat nyujtja meg. Viszont aszuzesseged elvesztese az mar egy teljesen mas teszta. Miutan azt elvesztetted a tekintetedben valtoznak meg dolgok meg a viselkedesedben is es kicsit felnottebbnek ezed magadtole de ennyi (este van faradt vagyok ugyhogy ha hulyesegeket irtam akk bocsi)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. aug. 25. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!