Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jò döntés, hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jò döntés, hogy nem szeretnék bemutatkozni a barátom családjának?

Figyelt kérdés

A baràtommal mindketten 15 èvesek vagyunk. Màr több mint 4 hònapja együtt vagyunk amirôl màr a kezdetek òta tud a csalàdja. Az anyja ès az egyik nôvère màr az elsô 2-3 hèt utàn szeretett volna megismerni. A nôvère mindig ûzen hogy menjek hozzàjuk el mert szeretne megismerni.

Èn ùgy èrzem hogy 15 èvesen korai lenne bemutatkozni mivel ez nem lesz ùgysem sìrig tartò szerelem ès ha mondjuk bemutatkoznèk a csalàdnak ès utànna a kèsôbbi idôkben mondjuk szakìtanànk akkor kellemetlenül èreznèm magam.

Vagy csak èn èrzem ùgy hogy 15 èvesen korai lenne a bemutatkozàs?

#Bemutatkozàs
2015. aug. 24. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Mért lenne korai? De mivel te már most megmondtad esélytelen a sírig tartó szerelem akkor minek vagy még a sráccal? Vagy csak kihasználod és szórakozol vele egy keveset még?
2015. aug. 24. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Èn ezt mondtam? Nem :D akkor mit izèlsz? Ez szerintem egy normàlis kèrdès volt...
2015. aug. 24. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai. Nem azért kell bemutatkozni, mert te leszel majd a felesége. De a szülők szeretik tudni, hogy ki az, akivel a gyerekük eltölti az idejét. Én nem szívesen engedném el olyannal a gyerekem, akit nem is ismerek.
2015. aug. 24. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
De szègyenlôs vagyok..
2015. aug. 24. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is éreztem azt, hogy nem akarom megismerni őket, mert ha megkedvelem a családot, befogadnak, később fájna az elvesztésük.

Talán az egyik legrosszabb döntésem lett volna, ha így cselekszem. Szerencsére találkoztam párom családjával, és többé-kevésbé nagyszerű embereket ismertem meg. Azonnal befogadtak, nem úgy tekintettek rám, mint a fiuk barátnője.. Sokkal inkább lányukként/unokájukként kezeltek.

Szerintem egyébként kicsit illetlen, hogy hívnak az elejétől kezdve, te meg nem fogadod el a meghívást - azt hihetik, hogy nem vagy kíváncsi rájuk.

Ha nem ismerkedsz meg velük, valószínű, hogy kedves, szerető embereket utasítasz el az életedből, viszont ha nyitsz feléjük Te is, gazdagabb leszel a barátságukkal, szeretetükkel.

18/L

2015. aug. 24. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hàt köszönöm..:) Lehet hogy talàn elmegyek hozzàjuk..nem biztos hogy vesztek vele
2015. aug. 24. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
azóta voltál már náluk? :)
2015. nov. 12. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak a novereivel talalkoztam :)
2015. nov. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!