Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem kéne kezdene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem kéne kezdenem írni neki?

Figyelt kérdés
Az én sulimban minden évben úgy van, hogy a hetedikesek és a nyolcadikasok szemben ülnek egymással. Már akkor kiszúrtam őt azt hiszem. Pedig nem olyan durván helyes, de valami megfogott bennem nem tudom... Nem nagyon vagyok az a nyolulós lány, amikor a barátnőm barátja megpróbált neki bemutatni hát elég hülyén viselkdtem, annyira zavarba voltam. Épp akkor öleltem meg a barátnőmet, és pont akkor szólt a barátja, én meg tényleg olyan szinten voltam zavarban, hogy meg sem fordultam bemutatkozni, nagyon szégyellem magam emiatt. Pár napja biciklizni mentünk a barátnőmmel, és a ház előtt voltunk. Én egy éve költöztem el, szóval nem ismerek szinte senkit az utcából, sajnos nem valami barátkozósak itt az emberek. Éppen a ház előtt voltunk, és jött valaki a kocsival szemben, szóval lehúzódtunk. És igen, a kocsiban ő ült. És a kocsi pedig megállt a mi házunkkal szemben lévő ház előtt. Láttam rajta, hogy úgy meg volt lepődve, mint én, és észre is vett. És most napok óta rajta agyalok, félek bejelöni vagy írni neki, mert már egyszer bejelöltem, és vissza is jelöltem, de aztán kitöröltem, mert úgy voltam vele, én nem futok utánna, idáig. Előre is köszönöm a válaszokat:) 14/l 15/f

2015. aug. 23. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Hat ilyen esetben ha szeretned jobban megismerni stb. akkor persze, nyugodtan bejelolheted, irhatsz neki. :D
2015. aug. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!