Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire "gázos" egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "gázos" egy ilyen korkülönbség?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, de a korosztályom egyáltalán nem érdekel, nem tudok úgy tekinteni rájuk, mint az ellenkező nem egy példányára, sőt, szinte nem is tudnám olyannal elképzelni magam, aki nem idősebb tőlem minimum öt évvel. A minap megismertem egy igen vonzó férfit, tudom, hogy én is tetszem neki, viszont nem tudom, hogy mennyi idős, 30 körülre tippelném, ami 13 év korkülönbség. Tehát ha én 20, ő 33, ha én 30, ő 43, ami szerintem még egész tűrhető korkülönbség. Viszont nem tudom, meddig lenne úgymond "egészséges" elmenni, korkülönbség-téren, azért egy apámkorútól megijednék, tekintve azt, hogy ha én lennék 30, akkor ő már 50, és nem szeretném 40 évesen már a páromat pelenkázni.

Tehát a kérdés nem is kizárólag a 17-30 felállásra vonatkozik, inkább, hogy - a jövőre tekintve - meddig lenne normális.

2015. aug. 23. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem max 5-8 eV.

18/L

2015. aug. 23. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem gáz. Mivel teljesen más életet éltek. Te egy iskolás lány vagy. Egy 30 éves férfi meg már egy sok mindent megélt férfi.

Keress olyat, aki közelebb áll hozzád korban. Nem kell a saját korosztályodban. De már egy 20-22 éves fiú is teljesen más lehet, mint a 17 évesek.

2015. aug. 23. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ez tűrhető különbség? Ne viccelj már..

Ez szerintem annyira gázos, amennyire csak lehet.

Meddig lenne normális? Max. 22-23 éves korig.

2015. aug. 23. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 13 év korkülönbség határ eset, 15-ig belefér, de necces. 10 még normális. 20 már sok, az nem kicsit utal apakomplexusra, nem lehet kellemes érzés amikor az utcán azt hiszik a párodról, hogy az apád. Én is hasonlóan vagyok, mint te, nem érdekelnek a korombeli éretlen, nyeszlett fiúcskák, képtelen vagyok rájuk férfiként tekinteni. Nálam 25 év az alsó korhatár. Viszont tartsd szem előtt, hogy amíg ebben a korban vagy, valószínű csak alkalmi kapcsolat lehet ezekből. Egy ilyen kapcsolat azért tud nehezen működni, mert mindkét oldalról sok elfogadást igényel az életszakaszi szakadék miatt. Ezen kívül biztos vagyok benne, hogy a szüleid sem néznék jó szemmel. Továbbá a tizenéves lúzerebb szingli fiúcskák feje is felrobban az ilyesmitől, mert a saját bénaságuk miatt az idősebb pasikat hibáztatják, hogy "elszedik előlük" a csajokat. :'D Irigység minden mennyiségben, de jót tudok ezeken röhögni. :'D Le lehet pontozni, kitartok a véleményem mellett. 17/L
2015. aug. 24. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!