Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem ír vissza a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem ír vissza a lány?

Figyelt kérdés

ha azt írja facen hogy 31 perce volt aktív de még nem látta az üzenetem akkor az azt jelenti hogy másnak írt, de nekem nem?

vagy azt jelenti hogy csak simán bekapcsolta az aktívitást a talóján messengeren?

egyáltálán miért csinálják azt a lányok hogy nem írnak vissza mikor látták csak órák múlva? miért kell kényszerből beszélgetni és hamis reményeket fenntartani a másikban? miért nem lehet csak simán annyit mondani hogy : bocs de nem érzem azt hogy ez haladna valamerre is jobb lesz ha hagyjuk egymást...

2015. aug. 22. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha akkor írtál neki amikor fent volt és csak később lépett le,nagy eséllyel nem akar beszélni.
2015. aug. 22. 00:06
 2/8 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy nem akart visszaírni, de az is lehet, hogy igazából nem volt elérhető. Abban egyetértek, hogy lehetnének a lányok őszintébbek, és megmondani, ha valami tényleg nem halad jó irányba, de ez ugyanúgy a fiúkra is vonatkozik.. :/
2015. aug. 22. 00:08
 3/8 A kérdező kommentje:

én ha úgy érzem valami tényleg nem halad jó irányba akkor ezt tisztázom a lánnyal is.

cask néha nehéz elhinni hogy egy ennyi empátia nem szorul valakibe.

2015. aug. 22. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj még rajtad kívül kb 9,000,000 embernek nem írnak vissza.
2015. aug. 22. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:

oh ismerős szitu :D és az a "legjobb" hogy nekem olyan lány nem írt vissza aki elméletileg a barátom :D

nagyon jó véleménnyel voltam róla, őt tartottam minden női ismerősöm közül a legnormálisabbnak.. de aztán volt ez a kis "nem írok vissza" szitu.. később (sok sok héttel később) amikor rám írt mert azon a héten közös buliba mentünk, megkérdeztem hogy miért nem írt és igen, nem kaptam normális választ, csak hebegett habogott.. aztán azon a bulin láttam meg milyen is igazából.. kocsmában voltunk, haver pont vette a sört én meg már enyhén ittas állapotban merengtem, a lány meg mellettem állt. jöttek felénk tagok akik kitörő örömmel konstatálták h ott van a lány és elkezdtek szépen odajönni, a lány meg közben ezeket a szavakat mormolta maga előtt "jajj ne, fúúúj", aztán amikor odaértek ezek a srácok (FIGYELJETEK!!) nagy mosoly és " sziaaasztok, de örülök hogy látlak benneteket" stb stb stb.. na itt egy világ tört össze bennem, azóta csak úgy hívjuk haverommal h Harvey Dent, azaz Két arc a batmanből :D szóval kedves kérdező, nyugodj meg, valószínűleg a nő ismerősed 99%-a kétszínű, hazug, és nem is érdekled őket csak "illedelemből" érdeklődnek irántad :D

mesélhetnék még hasonló sztorikat de ez a zene többet mond minden szónál amit én letudok írni :) hallgassátok meg ;)

https://www.youtube.com/watch?v=9THbB4Ot68k

2015. aug. 22. 04:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ez ilyen. Soha nem fogod megtudni, mi van a háttérben. Nekem már volt nagyon sok lány, akivel beszélgettem, és ha valamiért nem írtak vissza, nem vették fel vagy ilyesmi, annak az okát tőlük soha nem tudtam meg. Ha kaptam rá indoklást, az általában az volt hogy "nem is voltam aktív", az egyik még egy sztorit is kitalált nekem hogy miért megbízhatatlan a messengernek az a funkciója, hogy kijelzi, ki aktív és mikor. Lószart, teljesen megbízható a rendszer.

Ha nem ír vissza, oka van. Szard le, nem tudsz vele mit tenni. 18/F

2015. aug. 22. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a levelezéseknél szerintem vagy 30+ olyan lány lenne aki nem írt vissza, és ez azért fura, mert vissza is igazoltak. Most nem értem, ha valakivel nem akarok beszélni mert tegyük fel nem jön be akkor miért igazol vissza ? Vagy teszem azt legalább írjon vissza, vagy lássa, és normálisan irtam mindig. Ezek szerint nem vevők a normális beszédre a lányok, legközelebb le kell menni alpári stílusba akkor tuti visszaírnak.
2020. máj. 19. 21:42
 8/8 Rolando04 válasza:
100%
Ide figyelj, szard le az ilyet, én is ugyanígy vagyok vele fent van nekem baszik vissza írni max 1 vagy 2 hét múlva akkor is 2 szó utánna megint írok semmi, persze másokkal meg csoportba tud írni, de hidd el az ilyenek majd rájönnek hogy mit hagytak ki, meg kit vesztettek el
2021. márc. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!